Правила созданы для максимально удобного пребывания людей на форуме.
Общие положения, права, запреты:

Регистрация


будет использоваться для идентификации форумом


email должен быть существующим


пароль должен содержать как минимум 8 символов



Пользовательское соглашение

Напомнить пароль

Вы не можете восстановить свой старый пароль, но Вы можете получить новый пароль по почте. Вы можете также установить новый пароль, ответив на секретный вопрос.


Обсудить на форуме

Усе креативне - смачно! Частина шоста

 
Все креативное - вкусно! Часть шестая

- «А що це за звуки, он там?» - запитала Аліса, кивнувши на досить затишні зарості якоїсь симпатичної рослинності на краю саду.
- «А це дива», - байдуже пояснив Чеширський Кіт.
- «І.. І що ж вони там роблять? »- поцікавилася дівчинка, неминуче червоніючи.
- «Як і належить, - Кіт позіхнув. - Трапляються ... »

У минулій статті ми розповідали про деякі дива, коли лякають образи Хеллоуїна перетворювалися в надзвичайно красиві і смачні страви. Сьогодні, як завжди, на твоїй кухні також не обійдеться без чудес.

 


Квіткові кекси (з розрахунку на дюжину штук)

Всі жінки люблять, коли їм дарують квіти. А які квіти любиш ти - троянди, маргаритки, орхідеї, або, може, грайливі жовто-білі ромашки? І як щодо таких квіточок, які будуть пахнути шоколадом і солодкої глазур'ю? Спробуємо сьогодні виростити такі прямо в тебе на кухні!

Інгредієнти

  • 3 чашки борошна
  • 1 1 / 2 чайних ложки пекарського порошку (соди)
  • 3 / 4 чайної ложки солі
  • 12 столових ложок вершкового масла, кімнатної температури
  • 1 1 / 2 чашки цукру
  • 4 яйця
  • 2 чайні ложки ваніліну (ванільного екстракту)
  • 1 1 / 4 чашки молока
  • ванільний крем
  • Різнокольорові плоскі шоколадні драже в глазурі (для центральної частини квітки)

Приготування

Розігрій духовку до 180 градусів. Підготуй формочки для випічки кексів.

Візьми невелику ємність, змішай в ній між собою борошно, пекарський порошок і сіль. Потім, в міксері збий масло і цукор до однорідної, пухнастого стану. Розбий сюди ж яйця, всип ванілін. Добре перемішати між собою інгредієнти. Сюди ж вливаємо молочко і знову перемішуємо. Ця суміш буде грати роль крему. До речі, якщо ти хочеш, щоб квіточки були різнокольоровими, якими вони й повинні бути, то для цього також знадобиться або джем з різних фруктів (для створення різних кольорів у кожній окремій ємності з кремом), або ж пару відтінків харчової фарби.

розіллємо першу суміш по формах для випічки кексів (заповни приблизно на три чверті кожну) і поставимо в духовку. Випікати кекси потрібно до того моменту, поки верхівки не придбають золотистий колір, це займе приблизно 20 хвилин. Поки кекси випікаються, краще час від часу їх розгортати. Вимикаємо духовку, виймаємо кекси і остудимо їх повністю.

 Тепер коли кекси охолонули, нам необхідно буде покрити їх кремом. Для цього наповнюємо їм кондитерський пакет і акуратно видавлюємо зверху на кекси. Для того, щоб сформувати пелюстки квітів, використовуй тоненький ніж або зубочистку. Акуратно відокремимо все зайве, поки крем не застиг. Зверни увагу на малюнок: спочатку можна зробити листочки, а потім зверху «розташувати» і самі квіти.

 Залишилося останнє - прикрасимо верхівки квітів шоколадними драже в глазурі.

Лев у стаді ягнят

Ні, ти не подумай, нічого біблійного ми не маємо на увазі - просто сьогодні ми спробуємо визначити, хто еже з цих двох тварин буде смачніше! Заздалегідь попередимо: при приготуванні ні один лев або вівця не постраждав!

Інгредієнти (з розрахунку на 24 порції)

  • Крем для тістечок безе
  • Рожева харчова фарба
  • 2 1 / 2 столових ложки шоколадної крихти
  • Ванільні кекси
  • 50-100 грам білого жувального зефіру (міні), розрізаного навпіл
  • 6 великих штучок білого жувального зефіру, розрізаних вздовж, а потім ще раз - по діагоналі (для вушок ягнят)
  • 48 штучок драже, покритих шоколадною глазур'ю
  • Кілька штучок рожевого жувального зефіру, розрізаних по діагоналі на трикутнички
  • Дерево стружка
  • 12 круглих мармеладінок (нейтрального кольору), порізаних навпіл
  • Упаковка тонких темних лакричні паличок, розрізаних на шматочки по 2см

Приготування

Відміряй за допомогою мірної гуртки 1 / 2 заходи крему для безе, і окрась суміш рожевої харчової фарбою до бажаного відтінку. Потім, перемістимо забарвлену суміш у кондитерський пакет з невеликим надрізом, відкладемо все це поки в сторону. Іншу частину крему розділимо на дві середніх каструлі. В одну додамо розплавлений шоколад (розплавляємо в спеціальній ємності шоколадну стружку в мікрохвильовці на режимі High в протягом декількох хвилин).

Наносимо на половину кексів (ягнята) крем, на іншу половину - крем з шоколадом (відповідно, це наші леви).

Отже, для ягнят: розкладаємо половинки маленьких зефірінок по периметру верхівки кожного кексу (покритого світлим кремом без шоколаду, інакше у нас вийдуть афроамериканських ягнята), розкладаємо двома колами як видно на малюнку. Не забудь залишити місце для вушок по краях, і деякий простір для носа посередині кексу. Для вух ми використовуємо трикутники з білого жувального зефіру, розрізаного по діагоналі, як згадувалося вище. Прикрасимо кожен кекс двома драже в шоколадній глазурі - нехай ягнята нарешті то зможуть на власні очі побачити свого творця! Залишилося покласти в середину по трикутнику рожевого зефіру, і вони навіть зможуть оцінити, наскільки смачно пахнуть.

Ну ось, ми дійшли і до левів! Посипаючи спочатку кожен кекс кокосовою стружкою, щоб створити гриву. Тепер, на кожен кекс видавив потроху рожевого крему, щоб сформувати левам носи. Далі, прикрасимо кожен кекс з допомогою двох мармеладінок, і наші леви знайдуть щоки. Тепер по 2 штучки шоколадних драже. Залишилося подарувати нашим левам найголовніший котячий атрибут - вуса: для цього, тобі потрібно буде всього лише приліпити під щоки з мармеладу дрібно порізані лакричні палички. Чудово, тепер стадо ягнят і зграя левів у твоєму розпорядженні! Приємного апетиту

Карамель і яблука - разом смачніше

Всі красиве і смачне повинно бути простим у приготуванні, чи не так? Якщо ти так вважаєш, то цей рецепт для тебе!

Інгредієнти

  • Форми для кексів з фольги
  • 1 упаковка (500 грам) суміші для кексів, лимонно жовтого кольору
  • 1 упаковка (500 грам) ванільною глазурі
  • 100 грам сушених яблучних слайсів
  • 1 / 2 середньої чашки рідкої карамелі

Приготування

Для початку розігріємо духовку до 180 градусів. Розмісти формочки для кексів у форми для випікання тістечок. Відклади в сторону.

Склади сушені яблучні чіпси в ємність і залий теплою водою, нехай трохи розмокнуть. А поки, приготуй суміш для 24 кексів, керуючись інструкцією на пакеті. Отримане тісто розмісти у формочках в допомогою ложки. Запікаючи, також стеж за інструкцією на пакеті з сумішшю. Потім, остуди випічку повністю.

Тепер, нам необхідно покрити всі верхівки готових кексів ванільною глазур'ю. Беремо яблучні чіпси і беремося за прикрасу верхівок кексів - акуратними рухами, починаючи від країв і завертаючи кожен всередину. У підсумку, має бути схоже на пелюстки квітки. Деякі шматочки яблучних слайсів можна порізати навпіл, щоб сформувати пелюстки поменше.

Помісти карамель у кондитерський пакет. Перед подачею кексів на стіл, акуратно видачі потроху карамелі зверху на яблучні пелюстки.

Піца від «великої матусі»

Рецепт однією з улюблених солодких піц всіх дітей Заходу - з шоколадною стружкою замість пармезану та арахісовим маслом замість кетчупу.

Інгредієнти (для Коржика піци)

  • 1 1 / 4 середньої чашки борошна
  • 1 / 2 чайної ложки пекарського порошку
  • 1 / 2 чайної ложки соди
  • 1 / 4 чайної ложки солі
  • 1 / 2 чашки гранульованого цукру
  • 1 / 4 коричневого (тростинного) цукру
  • 1 / 2 чашки вершкового масла
  • 1 яйце
  • 1 / 4 чайної ложки мигдального екстракту
  • 2 / 3 чашки шоколадної стружки

Приготування

У невеликій каструлі, змішай разом борошно, пекарський порошок, соду з додаванням солі до однорідного стану. Потім, в іншій ємності з'єднаємо цукор і масло, з додаванням яйця. Гарненько взобьем до отримання однорідної маси. Додамо мигдальний екстракт.

Отриману суміш № 2 змішуємо з кремоподібною сумішшю № 1. Збиваємо міксером до отримання однорідної маси. Всипаємо сюди ж шоколадну крихту.

Беремо форму для випічки тесту і гарненько придавлюємо «тісто» всередину, намагаючись, щоб воно набуло більш-менш плоску форму. Формочку варто брати не менш 25030 см в діаметрі.

Ставимо в духовку на 15-20 хвилин (плюс-мінус, краще буде простежити, поки тісто не стане купувати золотисто-охристий відтінок). Дістаємо форму з духовки і викладаємо на дерев'яне блюдо? Або на круглу дошку для піци.

Інгредієнти (для наповнення піци)

  • 100-120 грам Пудингова маси
  • 1 / 3 чашки арахісового масла
  • 1 / 3 ванільного йогурту
  • Топпінг - які тільки душа забажає!!

Приготування

Розігрій духовку до 180 градусів.

У ємності середнього розміру, змішай масу для пудингу, з додаванням арахісового масла і ванільного йогурту. Отриманою масою гарненько намаж корж зверху.

Тепер, розмісти всі бажані топпинги поверх змащеного коржа. Піца на малюнку була прикрашена цукерками m & m's, нарізаним слайсами бананом, порубаними горішками, і вся ця краса потім була збризнути зверху розтопленим шоколадом і морозивом. У будь-якому випадку, велику кількість фруктів зробить піцу не тільки м'якше і свіже, але і додасть їй відмінний смак!

розріджує піцу - і подаємо до столу!

Ідеї для топінгів

  • Збиті вершки
  • Шоколадний крем
  • 1 / 2 чашки шоколадної крихти
  • 1 / 2 арахісу
  • 1 / 2 дрібних ірисок
  • Цукерки m & m's
  • Вишні
  • Мармеладні ведмеді
  • Жувальний зефір різних кольорів
  • Фруктовий сироп

 
 
 
 
Загрузка...
 
 
форум для приятного общения
 
Погода, Новости, загрузка...

Видео

 
Вход на сайт
( регистрация )
( забыли пароль? )