Правила созданы для максимально удобного пребывания людей на форуме.
Общие положения, права, запреты:

Регистрация


будет использоваться для идентификации форумом


email должен быть существующим


пароль должен содержать как минимум 8 символов



Пользовательское соглашение

Обсудить на форуме

Усе креативне - смачно! Частина шоста

 
Все креативное - вкусно! Часть шестая

- «А що це за звуки, он там?» - запитала Аліса, кивнувши на досить затишні зарості якоїсь симпатичної рослинності на краю саду.
- «А це дива», - байдуже пояснив Чеширський Кіт.
- «І.. І що ж вони там роблять? »- поцікавилася дівчинка, неминуче червоніючи.
- «Як і належить, - Кіт позіхнув. - Трапляються ... »

У минулій статті ми розповідали про деякі дива, коли лякають образи Хеллоуїна перетворювалися в надзвичайно красиві і смачні страви. Сьогодні, як завжди, на твоїй кухні також не обійдеться без чудес.

 


Квіткові кекси (з розрахунку на дюжину штук)

Всі жінки люблять, коли їм дарують квіти. А які квіти любиш ти - троянди, маргаритки, орхідеї, або, може, грайливі жовто-білі ромашки? І як щодо таких квіточок, які будуть пахнути шоколадом і солодкої глазур'ю? Спробуємо сьогодні виростити такі прямо в тебе на кухні!

Інгредієнти

  • 3 чашки борошна
  • 1 1 / 2 чайних ложки пекарського порошку (соди)
  • 3 / 4 чайної ложки солі
  • 12 столових ложок вершкового масла, кімнатної температури
  • 1 1 / 2 чашки цукру
  • 4 яйця
  • 2 чайні ложки ваніліну (ванільного екстракту)
  • 1 1 / 4 чашки молока
  • ванільний крем
  • Різнокольорові плоскі шоколадні драже в глазурі (для центральної частини квітки)

Приготування

Розігрій духовку до 180 градусів. Підготуй формочки для випічки кексів.

Візьми невелику ємність, змішай в ній між собою борошно, пекарський порошок і сіль. Потім, в міксері збий масло і цукор до однорідної, пухнастого стану. Розбий сюди ж яйця, всип ванілін. Добре перемішати між собою інгредієнти. Сюди ж вливаємо молочко і знову перемішуємо. Ця суміш буде грати роль крему. До речі, якщо ти хочеш, щоб квіточки були різнокольоровими, якими вони й повинні бути, то для цього також знадобиться або джем з різних фруктів (для створення різних кольорів у кожній окремій ємності з кремом), або ж пару відтінків харчової фарби.

розіллємо першу суміш по формах для випічки кексів (заповни приблизно на три чверті кожну) і поставимо в духовку. Випікати кекси потрібно до того моменту, поки верхівки не придбають золотистий колір, це займе приблизно 20 хвилин. Поки кекси випікаються, краще час від часу їх розгортати. Вимикаємо духовку, виймаємо кекси і остудимо їх повністю.

 Тепер коли кекси охолонули, нам необхідно буде покрити їх кремом. Для цього наповнюємо їм кондитерський пакет і акуратно видавлюємо зверху на кекси. Для того, щоб сформувати пелюстки квітів, використовуй тоненький ніж або зубочистку. Акуратно відокремимо все зайве, поки крем не застиг. Зверни увагу на малюнок: спочатку можна зробити листочки, а потім зверху «розташувати» і самі квіти.

 Залишилося останнє - прикрасимо верхівки квітів шоколадними драже в глазурі.

Лев у стаді ягнят

Ні, ти не подумай, нічого біблійного ми не маємо на увазі - просто сьогодні ми спробуємо визначити, хто еже з цих двох тварин буде смачніше! Заздалегідь попередимо: при приготуванні ні один лев або вівця не постраждав!

Інгредієнти (з розрахунку на 24 порції)

  • Крем для тістечок безе
  • Рожева харчова фарба
  • 2 1 / 2 столових ложки шоколадної крихти
  • Ванільні кекси
  • 50-100 грам білого жувального зефіру (міні), розрізаного навпіл
  • 6 великих штучок білого жувального зефіру, розрізаних вздовж, а потім ще раз - по діагоналі (для вушок ягнят)
  • 48 штучок драже, покритих шоколадною глазур'ю
  • Кілька штучок рожевого жувального зефіру, розрізаних по діагоналі на трикутнички
  • Дерево стружка
  • 12 круглих мармеладінок (нейтрального кольору), порізаних навпіл
  • Упаковка тонких темних лакричні паличок, розрізаних на шматочки по 2см

Приготування

Відміряй за допомогою мірної гуртки 1 / 2 заходи крему для безе, і окрась суміш рожевої харчової фарбою до бажаного відтінку. Потім, перемістимо забарвлену суміш у кондитерський пакет з невеликим надрізом, відкладемо все це поки в сторону. Іншу частину крему розділимо на дві середніх каструлі. В одну додамо розплавлений шоколад (розплавляємо в спеціальній ємності шоколадну стружку в мікрохвильовці на режимі High в протягом декількох хвилин).

Наносимо на половину кексів (ягнята) крем, на іншу половину - крем з шоколадом (відповідно, це наші леви).

Отже, для ягнят: розкладаємо половинки маленьких зефірінок по периметру верхівки кожного кексу (покритого світлим кремом без шоколаду, інакше у нас вийдуть афроамериканських ягнята), розкладаємо двома колами як видно на малюнку. Не забудь залишити місце для вушок по краях, і деякий простір для носа посередині кексу. Для вух ми використовуємо трикутники з білого жувального зефіру, розрізаного по діагоналі, як згадувалося вище. Прикрасимо кожен кекс двома драже в шоколадній глазурі - нехай ягнята нарешті то зможуть на власні очі побачити свого творця! Залишилося покласти в середину по трикутнику рожевого зефіру, і вони навіть зможуть оцінити, наскільки смачно пахнуть.

Ну ось, ми дійшли і до левів! Посипаючи спочатку кожен кекс кокосовою стружкою, щоб створити гриву. Тепер, на кожен кекс видавив потроху рожевого крему, щоб сформувати левам носи. Далі, прикрасимо кожен кекс з допомогою двох мармеладінок, і наші леви знайдуть щоки. Тепер по 2 штучки шоколадних драже. Залишилося подарувати нашим левам найголовніший котячий атрибут - вуса: для цього, тобі потрібно буде всього лише приліпити під щоки з мармеладу дрібно порізані лакричні палички. Чудово, тепер стадо ягнят і зграя левів у твоєму розпорядженні! Приємного апетиту

Карамель і яблука - разом смачніше

Всі красиве і смачне повинно бути простим у приготуванні, чи не так? Якщо ти так вважаєш, то цей рецепт для тебе!

Інгредієнти

  • Форми для кексів з фольги
  • 1 упаковка (500 грам) суміші для кексів, лимонно жовтого кольору
  • 1 упаковка (500 грам) ванільною глазурі
  • 100 грам сушених яблучних слайсів
  • 1 / 2 середньої чашки рідкої карамелі

Приготування

Для початку розігріємо духовку до 180 градусів. Розмісти формочки для кексів у форми для випікання тістечок. Відклади в сторону.

Склади сушені яблучні чіпси в ємність і залий теплою водою, нехай трохи розмокнуть. А поки, приготуй суміш для 24 кексів, керуючись інструкцією на пакеті. Отримане тісто розмісти у формочках в допомогою ложки. Запікаючи, також стеж за інструкцією на пакеті з сумішшю. Потім, остуди випічку повністю.

Тепер, нам необхідно покрити всі верхівки готових кексів ванільною глазур'ю. Беремо яблучні чіпси і беремося за прикрасу верхівок кексів - акуратними рухами, починаючи від країв і завертаючи кожен всередину. У підсумку, має бути схоже на пелюстки квітки. Деякі шматочки яблучних слайсів можна порізати навпіл, щоб сформувати пелюстки поменше.

Помісти карамель у кондитерський пакет. Перед подачею кексів на стіл, акуратно видачі потроху карамелі зверху на яблучні пелюстки.

Піца від «великої матусі»

Рецепт однією з улюблених солодких піц всіх дітей Заходу - з шоколадною стружкою замість пармезану та арахісовим маслом замість кетчупу.

Інгредієнти (для Коржика піци)

  • 1 1 / 4 середньої чашки борошна
  • 1 / 2 чайної ложки пекарського порошку
  • 1 / 2 чайної ложки соди
  • 1 / 4 чайної ложки солі
  • 1 / 2 чашки гранульованого цукру
  • 1 / 4 коричневого (тростинного) цукру
  • 1 / 2 чашки вершкового масла
  • 1 яйце
  • 1 / 4 чайної ложки мигдального екстракту
  • 2 / 3 чашки шоколадної стружки

Приготування

У невеликій каструлі, змішай разом борошно, пекарський порошок, соду з додаванням солі до однорідного стану. Потім, в іншій ємності з'єднаємо цукор і масло, з додаванням яйця. Гарненько взобьем до отримання однорідної маси. Додамо мигдальний екстракт.

Отриману суміш № 2 змішуємо з кремоподібною сумішшю № 1. Збиваємо міксером до отримання однорідної маси. Всипаємо сюди ж шоколадну крихту.

Беремо форму для випічки тесту і гарненько придавлюємо «тісто» всередину, намагаючись, щоб воно набуло більш-менш плоску форму. Формочку варто брати не менш 25030 см в діаметрі.

Ставимо в духовку на 15-20 хвилин (плюс-мінус, краще буде простежити, поки тісто не стане купувати золотисто-охристий відтінок). Дістаємо форму з духовки і викладаємо на дерев'яне блюдо? Або на круглу дошку для піци.

Інгредієнти (для наповнення піци)

  • 100-120 грам Пудингова маси
  • 1 / 3 чашки арахісового масла
  • 1 / 3 ванільного йогурту
  • Топпінг - які тільки душа забажає!!

Приготування

Розігрій духовку до 180 градусів.

У ємності середнього розміру, змішай масу для пудингу, з додаванням арахісового масла і ванільного йогурту. Отриманою масою гарненько намаж корж зверху.

Тепер, розмісти всі бажані топпинги поверх змащеного коржа. Піца на малюнку була прикрашена цукерками m & m's, нарізаним слайсами бананом, порубаними горішками, і вся ця краса потім була збризнути зверху розтопленим шоколадом і морозивом. У будь-якому випадку, велику кількість фруктів зробить піцу не тільки м'якше і свіже, але і додасть їй відмінний смак!

розріджує піцу - і подаємо до столу!

Ідеї для топінгів

  • Збиті вершки
  • Шоколадний крем
  • 1 / 2 чашки шоколадної крихти
  • 1 / 2 арахісу
  • 1 / 2 дрібних ірисок
  • Цукерки m & m's
  • Вишні
  • Мармеладні ведмеді
  • Жувальний зефір різних кольорів
  • Фруктовий сироп

 
 
 
 
Загрузка...
 
 
форум для приятного общения
 
Погода, Новости, загрузка...

Видео

 
Вход на сайт
( регистрация )
( забыли пароль? )