Чи згодні ви з твердженням : "Настоящая Женщина привлекает мужчин в первую очередь своим внутренним состоянием. " Буду рада почути Вашу думку. Чоловіки теж запрошуються до обговорення.
Люди взагалі нас приваблюють своїм внутрішнім станом

Мені,наприклад,приносить одне задоволення спілкування з легкою на підйом,життєрадісною людиною.І в депресію може увігнати спілкування з тим,хто вічно чимось невдоволений.
В мене одна подруга легковажна,ніколи нічим не переймається,крім зовнішності.
Інша може собі фінансово позволити все,що тільки забажає.Зрозуміло,вона не нитік.
Ще одна робить дитині і чоловікові з будня свято.А про святкування Днів народження,релігійних свят і навіть Дня Валентина з Хелоуіном я взагалі мовчу.Жінка-свято.
З цими дівчатами настільки затишно,що дійсно тягнешся до них.
Ще з однією спілкувалась.Романтична і життєрадісна,вміє бачити позитив в усьому.Оточена тільки людьми,які її люблять.Ніяких фальшивих посмішок,ніякого лицемірства. В неї таке приблизно сприйняття світу,як в мене:всі люди хороші,просто з деякими не варто спілкуватись.
Такі жінки,звичайно,приваблюють до себе чоловіків.А якщо вони ще й привабливої зовнішності,а в процесі спілкування виявляється,що й розумні-то штабелями падають.