Shirley
Фрейлина

Уважение: 0
|
 |
« Ответ #16 : 04 Января 2012, 12:03:51 » |
|
1. Ви дивитесь на море.Яке воно?Що Ви відчуваєте? Море, воно не спокійне, величезні хвилі навалються на піщанний берег, воно піниться і неначе кипить. Так це море під час шторму. Що я відчуваю? Відчуваю як мене беруть дрижаки від того, що це водночас і прекрасно і страшно, тому що це нестримна природна сила. 2. Ви дивитесь на небо.Яке воно?Що Ви відчуваєте? На небі також неспокій. Воно темне, не дивлячись на те, що зараз день, здається що на небо спускається найтемніша ніч, яка тільки може бути, дощу немає, тільки де-не-де поблискують блискавки, сповіщуючи про те, що скоро розпочнеться справжнє страхіття. А мені здається ніби я хочу літати, мене це збуджує і надихає. 3. Ви в густющому тумані.Що Ви відчуваєте? Я відчуваю неспокій, якось лячно. Мало на що я натраплю в цьому тумані. 4. Чайки.Які вони?Що Ви відчуваєте,дивлячись на них? Дивлячись на них, я відчуваю відразу, здається що все що я роблю даремно. 5. Біжить табун коней.Опишіть,як Ви це уявляєте?Що Ви відчуваєте? Вони сильні, вони горді, прекрасні та чомусь білі, у них довгі хвости та закривки, а ще чомусь уявляю, що ми біля соснового лісу, на землі лежить сніг, тішать мене своєю красою та грацією, але нічого більше. 6. Ваша улюблена тварина.Чому? Вовк вони жорстокі, злі, розумні, але при цьому нікому не дадуть скривдити своїх братів та сестер. Тобто справжні друзі, так само як і собаки. 7. Ваш улюблений птах.Чому? Напевно сови, не знаю чому, але коли я їх бачу, то мені стає тепло та спокійно. 8. Яку каву п'єте?(Міцну чи ні,солодку чи не дуже...і т.д.) Я люблю міцну солодку каву з молоком))
|