crizayka
Виконтесса

Уважение: 0
|
 |
« : 13 Ноября 2011, 20:37:28 » |
|
Вот стала замечать,что совершенно нет аппетита  ем не потому,что хочется,а потому,что надо!при своих 158 см вешу 39 кг  в принципе всегда была худенькой,но не настолько...  Может кто то знает,что поможет вызвать аппетит и поправится?может что то из народной медицины...вообщем кто что знает)спасибо
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Твоя подружка
Бог

Уважение: 21
Хай кожен день буде святом
|
 |
« Ответ #1 : 14 Ноября 2011, 11:00:31 » |
|
Спробуйте "Бон-аппетит".Препарат на травах,стимулює апетит.Якщо приймати в один і той же час,можна і режим виробити.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Staya_Ame
Глупости, они такие...
Глобальный модератор
Бог

Уважение: 23
Сколько же во всем банальностей!..
|
 |
« Ответ #2 : 14 Ноября 2011, 11:34:06 » |
|
а к диетологу сходить не желаете?
лично по мне, так у меня аппетит неимоверно повышается из-за выпитого пива и яблок=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Твоя подружка
Бог

|
 |
« Ответ #3 : 14 Ноября 2011, 15:44:15 » |
|
Цікавіше сидіти на "дієті",щоб набрати вагу,ніж скинути  Сиди,радуй себе смачненьким,скільки влізе  .А пиво-це взагалі потужна дієта  А ще би в компанії.Ех... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DASHAk
|
 |
« Ответ #4 : 14 Ноября 2011, 20:11:17 » |
|
А с глистами пробовала бороться. Они в принципе у всех есть, но все таки - у кого больше у кого меньше.... Знаю, что, когда они там бастуют может и аппетит пропасть.
|
|
|
|
|
|
|
|
Загрузка...
|
crizayka
Виконтесса

|
 |
« Ответ #5 : 14 Ноября 2011, 20:17:50 » |
|
Цікавіше сидіти на "дієті",щоб набрати вагу,ніж скинути  Сиди,радуй себе смачненьким,скільки влізе  .А пиво-це взагалі потужна дієта  А ще би в компанії.Ех...  f а животик не вырастет после пива то?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crizayka
Виконтесса

|
 |
« Ответ #6 : 14 Ноября 2011, 20:19:28 » |
|
А с глистами пробовала бороться. Они в принципе у всех есть, но все таки - у кого больше у кого меньше.... Знаю, что, когда они там бастуют может и аппетит пропасть.
та вот задумалась....может знает кто вот эти все препараты от глистов насколько вредны?а то народными методами ж долго такое дело(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Твоя подружка
Бог

|
 |
« Ответ #7 : 14 Ноября 2011, 20:25:03 » |
|
Цікавіше сидіти на "дієті",щоб набрати вагу,ніж скинути  Сиди,радуй себе смачненьким,скільки влізе  .А пиво-це взагалі потужна дієта  А ще би в компанії.Ех...  f а животик не вырастет после пива то?) Це жарт.  Пиво більше шкоди приносить,ніж користі.Апетит збуджує,але має цілу купу побічних дій.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Твоя подружка
Бог

|
 |
« Ответ #8 : 14 Ноября 2011, 20:27:40 » |
|
та вот задумалась....может знает кто вот эти все препараты от глистов насколько вредны?а то народными методами ж долго такое дело( Спочатку треба здати аналізи.В ідеалі тричі протягом певного часу.Не варто свій організм отруювати лишній раз.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hemp
Маркиза

|
 |
« Ответ #9 : 14 Ноября 2011, 23:21:06 » |
|
Ну с пивом конешно загнули - натощак даже пара глотков как минимум приведут к вздутию. Можно попробовать разгонять организм с утра яблочком или овсянкой, а лучше всего соком морковным - и полезно и от него вес набрать можно.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phantom of the Forum
|
 |
« Ответ #10 : 14 Ноября 2011, 23:35:15 » |
|
Насчет веса ничего не буду обещать. Просто знаю, что есть такой тип людей с "сухими" мышцами, которые быстро сжигают энергию. Такое явления чаще встречается среди черных (афроамериканцев, афророссиян и т.д.), но редко бывает и у белых. Кушайте понемногу глюкозу/фруктозу, и все будет хорошо 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crizayka
Виконтесса

|
 |
« Ответ #11 : 15 Ноября 2011, 15:18:48 » |
|
та вот задумалась....может знает кто вот эти все препараты от глистов насколько вредны?а то народными методами ж долго такое дело( Спочатку треба здати аналізи.В ідеалі тричі протягом певного часу.Не варто свій організм отруювати лишній раз. да...видимо стоит.просто это все так долго,а вес хочется набрать сейчас))смотреть на себя не могу 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Твоя подружка
Бог

|
 |
« Ответ #12 : 15 Ноября 2011, 15:49:15 » |
|
Їсти потрібно часто, з перервами у 2-3 години, і потроху. Найбільше споживати білків та вуглеводів. Перше ваше джерело білків - молоко. Пити його потрібно якомога більше, але не одразу після їжі, а через певний час. У літрі молока міститься 27 грамів білка. Щодня з’їдайте білок двох яєць. Снідайте переважно макаронами із сиром або кашею з сухофруктами. Протягом дня ласуйте йогуртами, сирками та бананами, яблуками, грушами, виноградом, апельсинами. На вечерю для кращого апетиту та травлення обов’язково зробіть салат з капусти, моркви чи інших овочів. І нарешті, найсмачніша таємниця: розтопіть однакові частини меду та вершкового масла і перемішайте з волоськими горіхами. Цю суміш споживайте щовечора. Окрім посиленого харчування, змініть і свій ритм життя. Намагайтеся дотримуватися режиму, тобто прокидатися, їсти і лягати спати щодня в той самий час. Не нервуйтеся перед тим, як збираєтеся їсти - це дуже шкодить травленню. Загалом відрегулюйте своє життя так, щоби якомога менше нервуватися.
Дієта для худих
Перший сніданок Склянка фруктового соку. Велика порція вівсяних пластівців, замочених звечора у молоці. Перед вживанням додайте до них мед, натерті яблука і горіхи. Хліб з маслом і дві чашки какао.
Другий сніданок Чашка бульйону з жовтком або бутерброд з маслом, ковбасою чи шинкою. Можна з’їсти ще 50 грамів шоколаду.
Обід На перше: густий овочевий суп на курячому бульйоні. На друге: макарони, картопля або рис, политі сметанним соусом, овочевий салат з майонезом і щось м’ясне. На полудень - дві чашки какао або шоколад.
Вечеря Яєчня або смажена картопля, або макарони з шинкою, або рис з молоком, салат, бутерброд з ковбасою чи сиром, півлітра молока. (з інтернету)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denAdel
|