Страниц: 1 2 [3]
  Печать  
Автор Тема: Всё просто.  (Прочитано 767 раз)
denAdel
Бог

Уважение: 9

Просмотр профиля
« Ответ #30 : 04 Декабря 2011, 17:14:45 »

Мне вот кажется многие люди на улице не настоящие. Я их как живых не воспринимаю. Это просто массовка такая... Думаю даж мог бы в них стрелять без сожаления... ну если не видеть их глаз, с растояния.
Абсолютно не згідна.Левова частка того,що Ви бачите в незнайомих людях-це Ваше сприймання тих самих людей,відзеркалення Вашого ставлення до них.Йдете Ви з гарним настроєм-заражаєте ним людей Улыбка Перевірено на собі.У Вас поганий настрій-здається,що всі кругом чужі і холодні.А самі Ви не думали,яким виглядаєте в очах перехожих,коли думаєте,що перестріляли би всіх до бісової матері? Подмигивающий

Я думаю, автор поста хотів не це сказати. На мою думку, він мав на увазі те, що люди останнім часом стали схожі на роботів. Все роблять, так сказати, на автоматі.

З другом і говорити, і мовчати легко.

Твоя подружка
Бог

Уважение: 21

Хай кожен день буде святом

Просмотр профиля
« Ответ #31 : 05 Декабря 2011, 00:03:04 »

Мне вот кажется многие люди на улице не настоящие. Я их как живых не воспринимаю. Это просто массовка такая... Думаю даж мог бы в них стрелять без сожаления... ну если не видеть их глаз, с растояния.
Абсолютно не згідна.Левова частка того,що Ви бачите в незнайомих людях-це Ваше сприймання тих самих людей,відзеркалення Вашого ставлення до них.Йдете Ви з гарним настроєм-заражаєте ним людей Улыбка Перевірено на собі.У Вас поганий настрій-здається,що всі кругом чужі і холодні.А самі Ви не думали,яким виглядаєте в очах перехожих,коли думаєте,що перестріляли би всіх до бісової матері? Подмигивающий

Я думаю, автор поста хотів не це сказати. На мою думку, він мав на увазі те, що люди останнім часом стали схожі на роботів. Все роблять, так сказати, на автоматі.
Так мусить бути.Люди в суспільстві виконують свої ролі.В магазині я виконую роль покупця,продавець-продавця,в лікаря я-пацієнт,а він-лікар.Уяви,якби всі на кожному кроці починали проявляти свою яскраву індивідуальність.
 А привітність,усмішки,ввічливість я,наприклад,зустрічаю повсякчас.І сама дарую завжди Улыбка

denAdel
Бог

Уважение: 9

Просмотр профиля
« Ответ #32 : 05 Декабря 2011, 00:07:00 »

А привітність,усмішки,ввічливість я,наприклад,зустрічаю повсякчас.І сама дарую завжди Улыбка
Так і я про це. Хочеться щоб більшість такою була...

З другом і говорити, і мовчати легко.
Твоя подружка
Бог

Уважение: 21

Хай кожен день буде святом

Просмотр профиля
« Ответ #33 : 05 Декабря 2011, 00:28:20 »

То починайте самі змінювати світ навколо себе. Улыбка
 Не сприймаю я людей на вулиці,як масовку.Хіба тоді,коли в мене страшна-престрашна депресія.
 Всі такі,як я,багато з них-кращі за мене.У всіх сім'ї,кохані люди,свої емоції,мрії,всі кудись їдуть,щоб щось зробити.Попри всі негативні риси людей,я всерівно бачу в них більше доброго,ніж поганого.

TadaUNfilla
Паж
*

Уважение: 0

388241821 gipkomme20@gmx.com
Просмотр профиля
« Ответ #34 : 07 Января 2012, 12:46:20 »

мешает наверно то что пастора никак не соберутся и не порешают
Мы пока договаривались на уровне лидеров прославления и ничего всех кого пригласилине из Уссурывсе приехали Почему же для Уссурийска так сложно решить через музыкантов, а пасторам просто дать согласие своим гриппам усаствовать... Какой у нас особенный город

Загрузка...

Теги:
Страниц: 1 2 [3]
  Печать  

Перейти в: