|
denAdel
|
 |
« Ответ #15 : 13 Ноября 2011, 23:49:53 » |
|
Колись мене забагато виховували: діти не мають права голосу,за столом з дорослими не сидять,в розмову не вмішуються і т.д.
Дивно якось... Я завжди мала право голосу.  не потурати всім примхам і водночас не занижувати самооцінку.
Важко буде, але воно того варте. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Твоя подружка
Бог

Уважение: 21
Хай кожен день буде святом
|
 |
« Ответ #16 : 13 Ноября 2011, 23:58:06 » |
|
Чомусь в нас так було.Ми все рівно знали,що нас люблять.Комплексів з цього приводу в мене нема  Зате мої батьки мали чистий спокій з нами в підлітковому віці.Ніяких істерик,непослуху,двійок,втеч з дому 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denAdel
|
 |
« Ответ #17 : 14 Ноября 2011, 00:00:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DASHAk
|
 |
« Ответ #18 : 14 Ноября 2011, 20:04:41 » |
|
У меня никогда не было истерик в детстве! И главных в доме не было... Хотя папа для меня всю жизнь авторитет :  :  : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Твоя подружка
Бог

|
 |
« Ответ #19 : 14 Ноября 2011, 20:19:11 » |
|
У меня никогда не было истерик в детстве! И главных в доме не было... Хотя папа для меня всю жизнь авторитет :  :  :  Як йому це получилось?Невже ніколи не розходились в думках?Мене дуже цікавить,як можна стати для дитини авторитетом,яким якостям треба відповідати?Мій мене вже не слухається,татка останнім часом також 
|
|
|
|
|
|
|
|
Загрузка...
|
|
Phantom of the Forum
|
 |
« Ответ #20 : 14 Ноября 2011, 21:51:36 » |
|
Вероятно, у всех по-разному... У нас мозг начал пробуждаться лет в 10-11. Ребенок стал более-менее вменяемым, а до того - сплошные пакости и баловство 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Твоя подружка
Бог

|
 |
« Ответ #21 : 14 Ноября 2011, 22:16:19 » |
|
Я думаю,з хлопчиком не так все просто.В цей час вони за однолітками тягнуться.Знаючи його генотип,в цей час він тільки почне показувати справжні вибрики.І поговорити мені з ним не вдасться.Закриється від мене.Це вже знаю наперед. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phantom of the Forum
|
 |
« Ответ #22 : 14 Ноября 2011, 22:22:20 » |
|
Какая разница: мальчик или девочка? Тут больше генетика и активность играют роль. А еще - "вечные ценности". Например, лужа. Мимо нее ребенку никак не пройти, чтобы камень не бросить, палкой не поковырять 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Твоя подружка
Бог

|
 |
« Ответ #23 : 14 Ноября 2011, 22:32:02 » |
|
Тепер я ще з ним справлюсь.А от потім,коли стане старший,вже буде тяжче.Яка різниця між хлопчиком і дівчинкою?У підлітковому віці дівчинка з мамою може порадитись,поділитися.У хлопчиків це не прийнято,такий собі своєрідний кодекс честі.Він ж пацан... До цього ще далеко,звичайно.Просто цікаво 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phantom of the Forum
|
 |
« Ответ #24 : 14 Ноября 2011, 22:38:22 » |
|
Некоторые девочки 3-х мальчиков стоят, и наоборот. Пацан? У меня такое впечатление, что мальчики от маминой юбки последние 20 лет не отходят. Выхожу с собакой, так мальчики (?) орут: "Мамо! Боюся, собака вкусить!". Ужас!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denAdel
|
 |
« Ответ #25 : 14 Ноября 2011, 22:42:06 » |
|
Тепер я ще з ним справлюсь.А от потім,коли стане старший,вже буде тяжче.Яка різниця між хлопчиком і дівчинкою?У підлітковому віці дівчинка з мамою може порадитись,поділитися.У хлопчиків це не прийнято,такий собі своєрідний кодекс честі.Він ж пацан... До цього ще далеко,звичайно.Просто цікаво  Ага... За то з тіткою можуть говорити на всі теми. P.S. Це я про свого двоюрідного брата, який з моєю мамою може говорити про все що захоче... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Твоя подружка
Бог

|
 |
« Ответ #26 : 14 Ноября 2011, 22:43:24 » |
|
Ну в мене в ьому плані справжній мужчина.  За мамою не плаче,собак не боїться,до бульдогів біжить гратися.В садку вихователька подумала,що я якась зозуля а не мама.  Дитина с першого дня залишалася в садку без проблем і вона вирішила,що я часто його на інших залишаю.А він бабусь і дідуся,тіток бачить дуже рідко,татка ввечері,перед сном.Завжди зі мною.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phantom of the Forum
|
 |
« Ответ #27 : 14 Ноября 2011, 22:49:01 » |
|
Ну и замечательно! Мой микроорганизм самостоятельный, и это всячески развивали. С 4-х ходила сама в садик (только забирали). Собаки дома с рождения, так что животных не боимся никаких.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|